ŠMIDRKAL – VÁŠ DODAVATEL ZVĚŘINY

Společnost  Šmidrkal  Vás vítá na svých stránkách

Již několik let se zabýváme zpracováním a prodejem zvěřiny. V tomto oboru patříme mezi nejvýznamnější společnosti v České republice. Tohoto postavení jsme dosáhli díky vysoké kvalitě našich výrobků a také služeb, které poskytujeme našim zákazníkům. V našem zpracovatelském závodě probíhá zpracování zvěřiny za přísného dodržování všech platných norem a předpisů, s garancí kvality. Přidělené veterinární schvalovací číslo (tzv. ovál) je CZ53840044. Zpracovávaná zvěřina pochází z východočeských honiteb, oborních chovů a nemalou část také dovážíme z vojenských újezdů Libavá a Plumlov.

Rádi Vám čerstvou zvěřinu nabídneme v naši podnikové prodejně.

Zvěřina – kvalitní BIO

V dnešní době, kdy jsou bio potraviny velmi žádané, by byla chyba, zapomenout na zvěřinu. Ta je totiž z odborného hlediska hodnocena, jako velmi kvalitní a hodnotná biopotravina s nenahraditelnými chuťovými a dietetickými vlastnostmi. Má vysoký obsah bílkovin, nízký obsah tuku, příznivý poměr esenciálních a nasycených mastných kyselin, vysoký obsah thiaminu, riboflavinu a kyseliny pantotenové. Tyto látky podporují látkovou výměnu - spalování cukrů. Zvyšují imunitu organizmu tvorbou protilátek, potlačují infekci a podporují hojení. V neposlední řadě mají vliv na nervovou rovnováhu organismu a snižují krevní hladinu cholesterolu.

Štítky

  1. Srnec obecný - kýta bez kosti
  2. Daněk evropský - kýta bez kosti
  3. Daněk evropský - kýta bez kosti ořech
  4. Daněk evropský - hřbet bez kosti
  5. Recepty na maso z divokého holuba
  6. Srnec obecný - plec bez kosti
  7. Srnec obecný - panenky
  8. Recepty maso z bažanta
  9. Srnec obecný - maso na guláš
  10. Daněk evropský - maso na guláš
  11. Srnec obecný - hřebínky
  12. Srnec obecný - hřbet bez kosti
  13. Prase divoké - hřbet bez kosti
  14. Recepty na zvěřinové polévky
  15. Prase divoké - plec bez kosti
  16. Prase divoké - panenky
  17. Prase divoké - maso na guláš
  18. Prase divoké - kýta bez kosti
  19. Zpracovna zvěřiny
  20. Katalog produktů
  21. Prodej zvěřiny -Šmidrkal - fotogalerie
  22. Zpracování zvěře
  23. Zvěřina ke zpracování
  24. Přesun zvěře
  25. Srnec v chladírně
  26. Jelen v chladírně
  27. Dopravník zvěře
  28. Prase divoké - kýta bez kosti sele
  29. Firemní vůz
  30. Muflon - plec bez kosti
  31. Muflon - panenky
  32. Muflon - maso na guláš
  33. Muflon - kýta bez kosti
  34. Muflon - hřbet bez kosti
  35. Daněk evropský - plec bez kosti
  36. Daněk evropský - panenky
  37. recepty na maso ze srnce
  38. Jelen lesní maso na guláš
  39. Garance kvality
  40. Nabídka služeb
  41. Prodej zvěřiny - úvodní strana
  42. Recepty na maso z divokých husí
  43. Recepty na omáčky a přílohy ke zvěřině
  44. kančí guláše
  45. recepty na maso z jelena
  46. Jelen lesní hřbet bez kosti kolouch
  47. zpracování a CELOROČNÍ PRODEJ ZVĚŘINY-kontakt
  48. ŠMIDRKAL - výkup
  49. Zvěřina recepty
  50. mufloní maso
  51. kachní maso
  52. srnčí maso
  53. dančí maso
  54. zvěřina
  55. Jelen sika hřbet bez kosti
  56. Prase divoké - kýta bez kosti ořech
  57. Prase divoké - krk bez kosti
  58. Prase divoké - hřbet bez kosti sele
  59. Jelen sika plec bez kosti
  60. Jelen sika panenky
  61. Jelen sika maso na guláš
  62. Jelen sika kýta bez kosti
  63. Jelen sika kýta bez kosti ořech
  64. kančí maso
  65. Objednávky
  66. Ceník pro restaurace
  67. Ceník pro konečné spotřebitele
  68. Jelen lesní panenky
  69. Jelen lesní kýta bez kosti
  70. Jelen lesní kýta bez kosti ořech
  71. Jelen lesní krk bez kosti
  72. Jelen lesní hřbet bez kosti